Blog

2016 ilkbahar yaz trendlerinden biri tam size göre!

Tam da “Artık bahar gelsin!” diye isyan etmeye başlıyorduk ki havalar birdenbire ısındı. Peki gardırobunuz yılın bu en güzel zamanlarına hazır mı? Ünlü modacıların ve markaların 2016 ilkbahar-yaz koleksiyonlarını inceledik, sezonun trendlerini listeledik.

Renkten desenden korkma, karıştır

“Çiçekli gömlekle geometrik desenli etek bir arada kullanılmaz” veya “kırmızı elbisenin altına pembe ayakkabı giyilmez” devri çoktan kapandı. Bu yıl hepimizi çok daha özgür bir bahar sezonu bekliyor. Bu konuda cesur olamayanlardansanız işe aksesuarlardan başlayabilirsiniz. Size önerimiz, şimdiye kadar hiç kullanmadığınız desende bir çanta veya uzak durduğunuz renkte bir kolyeyi seçmeniz yönünde olacaktır.

İspanyol rüzgarı esiyor

Volanlar, danteller, fırfırlar, danteller ve kırmızı… İspanyol rüzgarını arkasına alan modacıların sayısı hiç de az değil. Siz de feminen bir tarzdan hoşlanıyorsanız, bunlardan en azından birini gardırobunuza ekleyebilirsiniz. Bol paça pantolonları, sezonun modası olan iki omuzu açıkta bırakan bluzlarla tamamlayabilirsiniz.

Uçuş uçuş, tiril tiril…

İster uzun ister kısa, sıcak havalarda üzerimizden düşürmediğimiz elbiselerimiz, bu sezon iyice romantik bir tarza bürünüyor. Gece kıyafetleri için transparan detaylara sahip olanlar başroldeyken, geceliği andıran saten elbiseler de özellikle partiler için birinci tercihiniz olabilir. Gül kurusu renginin özellikle trendy olduğunu belirtelim.

Püskül mü pili mi?

Süet püsküller gerek kıyafetlerde gerekse aksesuarlarda iki sezondur hakimiyetini koruyor. Ancak bu yıl bir de aralarına ince iplik püsküller eklendi. Eteklere çarliston havası veren bu püsküller, dönem kıyafetlerinden hoşlananlar için hoş bir seçenek. Daha modern tarzı benimseyenler, sezonun bir diğer trendi olan pilileri tercih edebilir. Ama hatırlatalım, gerek bluzlarda gerekse eteklerdeki pililer, püsküller gibi iyice inceldi, neredeyse ip gibi oldu.

Fileler hayatımıza geri döndü

90’lı yılların başlarında özellikle yazlıklarda hemen herkesin en az bir file bluzu vardı. Bu sezon biraz nostalji yapıyoruz ve filelere yeniden merhaba diyoruz. Üstelik bu kez elbiselerde de karşımıza çıkıyorlar. Biliyorsunuz artık spor parçalarla şık parçaları doğru bir şekilde kombinlemek moda. File de bu noktada çok iş görecek!

Not: Gardırobunuzu trendlere göre yenilemenin tam zamanı! BKM Express ile Lidyana‘dan yapacağınız 200 TL ve üzeri alışverişlerinizde 35 TL indirim! Detaylı bilgi için tıklayın.

BKM Express

Kartlarınızı ekleyin, hem internet hem yüz yüze alışverişlerinizde kullanın. İstediğiniz herkese dilediğiniz zaman para gönderin. Bu kadar basit.